Визитни картички - страница 2

Избери готов проект Избери готов проект

Изберете от над 500 готови шаблона за визитни картички и попълнете Вашите данни.

Изпрати готов проект Изпрати готов проект

В случай, че разполагате с готов проект за визитни картички, можете да го изпратите през нашата онлайн форма за поръчка.

Рейтинг: 4.6 от 5 / Гласували: 18 глас(а)
Сортирай по Покажи
32
Сортирай по Покажи
32

Информация:

Визитните картички са незаменим спътник в бизнеса, но и в личния живот. Собствената визитна картичка изпълнява полезни услуги в хиляди ежедневни ситуации, за да бъде там, където е необходим контакт. Вместо да погледнете в джоба си за молив и хартия впечатлете с изискано направена визитна картичка, отпечатана на плътен ефектен картон с пъстри и точни цветове.

Твърде сложно? Твърде скъпо? Далеч не е така. С онлайн конфигуратора за визитни картички, можете лесно, бързо и евтино да създадете професионални визитни картички. Над 600 шаблона са на разположение за тази цел, с различни тематики, като ежедневно добавяме нови. Можете да направите оформлението и персонализацията на визитка без специални умения. Качане на лого, фон или какъвто и да е вариант - това зависи от вашите изисквания, предназначението и вашия личен стил. Когато използвате онлайн конфигуратора, можете да избирате между различни клип арт и фонови дизайни. Плътен цвят, мотиви или малки илюстрации  - всичко е възможно. Разбира се можете да качите вашите собствени мотиви или фирмени знаци в дизайна на визитната картичка.
В случай, че имате готов разработен проект отговарящ на изискванията за директен печат, можете да го изпратите.
Когато сте готови и направите поръчка ние ще отпечатаме визитните картички според избраните от Вас критерии. Отпечатването се извършва в четири цвята на дигитална преса - едностранно или двустранно. Картоните, които използваме са висококачествени -  "Premium Offset" или металикови картони с 350гр. В допълнение можете да увеличите здравината с ламиниране в матов или гланцов вариант. Нашите визитни картички са приятни на допир в ръката - естетични, издръжливи. Можете да бъдете сигурни, че винаги ще впечатлите с оригиналност и качество на получените от нас продукти.

Печат.БГ има регистриран полезен модел за управление на печатни материали към Патентно Ведомство на Република България.