За Печат.БГ

Рейтинг: 4.3 от 5 / Гласували: 6 глас(а)

Печат.БГ е създаден с идеята да услесни българският потребител в поръчката и изработката на печатни изделия, като предоставя на своите клиенти най-добри цени за качествените продукти.

Ние работим без компромис и когато става дума за качество, използваме само сертифицирани материали за изработката на нашите продукти. Комбинацията качество и най-добра цена, утвърди нашата фирма и спечели доверието на редица клиенти.

Ние специализираме изцяло в печатната сфера и развиваме бизнеса си, като работим с коректност и уважение към всеки един наш клиент!

В online магазина на Печат.БГ, всеки лесно може да избере от многото видове печати и печатни продукти, като в допълнение на това персонализира желаното от него. По този начин Вие спестявате време и разходи и получавате желания от Вас продукт благодарение на големият избор в сайта ни.

Покупката се извършва лесно, само с натискането на няколко бутона. Всеки един продукт ще бъде изпратен с куриер на посочен от Вас адрес или взет от наш офис.

Ние изпълняваме с впечатляваща бързина както индивидуалните, така и по-големи корпоративни поръчки, където времето, качеството и цената са от особено значение!