Дизайн на визитни картичкиКогато Вашето фирмено лого или бранд са финализирани от дизайнер е време те да бъдат отпечатани, но в случаите, когато нямате такива ние можем да Ви помогнем.
Вашата визитка е физическата среда, която ви свързва с клиенти и бизнес партньори лице в лице
в ежедневната среда, затова е изключително важно да се инвестира в правилното им оформление. Това гарантира не само оптимално качество на печата, но и редица други изисквания за правилно оформление и спазване на имиджов етикет. Визитната картичка е почти винаги първото нещо, което прави впечатление на Вашите бизнес партньори или клиенти, т.е. важно е да бъдете сигурни, че вашите визитни картички покриват всички нужни критерии за правилна изработка.

Визиткните картички са изминали дълъг път от първоначалния им дизайн. Традиционните визитки са просто черни и бели с основна информация за контакт. Това вече не е така. Професионалните визитки сега идват в редица размери, включват иновативни елементи, дизайн и наистина могат да бъдат визуално представяне на вашата марка.
Евтини
те визитки са общи, но когато става въпрос за разграничаване от тълпата, те ще бъдат забравени. Персонализирана, професионално отпечатана и по поръчка изработен дизайн на визитка е много повече от данни за контакти и име, тя може да се превърне в основен инструмент за бъдещи бизнес успехи.
Една успешна визитна картичка ще запечата името си в съзнанието на получаващия я и ще направи контакта с Вас по-вероятен.
Нашите дизайнери ще изработят проект зададен и отговарящ на вашите критерии и съобразен с фирмените Ви нужди. Предлагаме редица възможности за довършителни и печатни доработки, които ще я превърнат в истински шедьовър. 

Не се колебайте да изпратите запитване или да се свържете с нас и ние ще направим максимума да удовлетворим Вашите очаквания!

Свържете се с нас сега!