Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)

Информация 

Поръчка и конфигуриране

Как да направя поръчка?
Подробно описание за целият процес на поръчка можете да намерите ТУК

Какво става след като направя поръчка?
След направата на поръчка в нашият интернет магазин, Вие ще бъдете уведомени посредством и-мейл. В него ще откриете всички детайли относно направената от Вас заявка. Когато започнем изработка на поръчката, системата ще Ви извести отново, както и когато я изпратим. Във всеки един момент Вие ще можете да проверите статуса на направената от Вас поръчка. Ако всички данни са попълнени коректно, ние ще изработим и изпратим избраният от Вас артикул.

Какви документи са нужни за направата на печат?
За стандартни печати (вярно с оригинала, одобрено и т.н.) не се изискват документи и поръчката е стандартна. За On-line поръчка на печати през нашият интернет магазин е нужно да попълните коректно всички полета и да се съгласите с общите условия за ползване на сайта. За изработката на фирмен печат, който ще бъде взет или поръчан от наш офис (на място) е нужно да представите документ (Удостоверение от агенцията по вписвания, Документ за самоличност, Възлагателно писмо, Пълномощно или др.), с който да удостоверите правото си да Ви бъде изработен такъв. Ако адреса за доставка съвпада с този по регистрация на фирмата или лицето което поръчва е пряко свързано с нея, то документ за изработката на печат не е нужен. За печати на лекари, болници, медицински центрове и др. се изисква документ, с който да бъде удостоверено право на изработка. Печат.БГ е в правото си да отмени, по преценка на администратора.

Качествени ли са печатите, които предлагате?
Отговорът ни е ДА! Селекцията от продукти, които предлагаме е изградена от утвърдени фирми, доказали предимствата и качествата на техните продукти в цял сват. Умишлено не предлагаме продукти със съмнителен или некачествен произход,тъй като не желаем да експериментираме както с нашата репутация, така и с времето и доверието на нашите клиенти. Материалите, суровините и машините, които използваме гарантират дълъг експлоатационен период и перфектен отпечатък на всеки един печат изработен от нас.

Можете ли да изработите дубликат на съществуващ вече печат?
Да, можем. За печати с ниска сложност на пречертаване не добавяме допълнителна такса. За такива със средна или висока сложност (специфични шрифтове, лога и др.) цената се определя на база времето, което е нужно за предпечатна подготовка.

С какво е по-добра лазерната технология от полимерната за изработка на печати?
Лазерната технология е доста по-прецизна при самата изработка, което се отразява и на качеството на крайния отпечатък. Нашата лазерна машина е сертифицирана от производителя за изработка на печати, което гарантира 1:1 изработка без промяна. Гумата за гравиране е екологично чиста с висока устойивост във времето. Има видове гума притежаваща сертификат за поставяне върху храни.

Мастилата в печатите опасни ли са за здравето?
Не. Всички мастила са съобразени с действащите директиви в ЕС. Всички те са произведени на база водна основа и не представлявт риск за Вашето здраве.


Доставка и плащане
 
Доставяме до всяка една точка на България. Плащането може да бъде направено в брой при получаване (наложен платеж), по банков път или с карта на място в наш офис.
Максималното време за доставка е 24 часа(без неделя), но в 90% от случаите получавате пратката си до 12 часа. Това се случва благодарение на автоматизираната система за изработка, т.е. поръчки направени до 16,00 часа се получават на следващия ден при Вас.  Обичайното време за получаване е в интервала от 9,30 до.12,30. Всяка една поръчка за печат или визитни картички в рамките на град София може да бъде изработена и доставена (експресна поръчка) за 90мин. Предлагаме и опция за фиксиран час на доставка.
Цената за доставка за град София е 4,80лв. с вкл. ДДС, а за всички останали места на територията на България - 6,80лв. с вкл. ДДС
Всички посочени цени в интернет магазин Печат.БГ са с вкл. ДДС и пълна окомплектовка за нужното фунциониране, т.е. ако поръчате печат към него ще има изработено лазерно гравирано клише.
Пощенските разходи са безплатни за поръчки над 100 лева.

Време за изработка

Стандартното време за изработка за поръчки с получаване от наш офис е 12 часа. В случай, че се нуждаете от експресна изработка, минималното време е 5 минути. Такъв тип услуга е възможна на място в офиса ни, но също и с доставка за рамките на град София (90мин.)


Изисквания към файлове за печат
 
За да бъде изработен печат с максимално качество, препоръчваме на нашите клиенти да предоставят своите пректи във векторен формат. По този начин ние гарантираме максимална прецизност на изпълнението с точност до 10 микрона. В случай, че това не е възможно, можете да изпратите проекта си и в други формати, но с максимално високо качество. Ние препоръчваме: файл с мин. 400 DPI, PDF формат CDR EPSJPG TIF . Ако това не е възможно, може да бъде използван нашият онлайн конфигуратор за печати. Той е разработен с идеята да улесни конфигурирането на персонален или фирмен печат, като гарантира уникалност и постигане на желан вид. За всички други въпроси, моля обръщайте се към нас на тел. 070011977 или info@pechat.bg

Изисквания към файлове за визитни картички

За да бъдат изработени визитни картички или други печатни материали с максимално качество, препоръчваме на нашите клиенти да предоставят своите пректи във векторен формат. По този начин ние гарантираме максимална прецизност на изпълнението. В случай, че това не е възможно, можете да изпратите проекта си и в други формати, но с максимално високо качество. Ние препоръчваме: файл с мин. 400 DPI, PDF формат CDR EPSJPG TIF . Ако това не е възможно, може да бъде използван нашият онлайн конфигуратор за визитни картички. Той е разработен с идеята да улесни конфигурирането, като гарантира уникалност и постигане на желан вид. За всички други въпроси, моля обръщайте се към нас на тел. 070011977 или info@pechat.bg
За визитни картички с подаден дизайн от клиента, трябва да бъдат спазени няколко критерии. Тях можете да видите ТУК

Гаранция
 
Всеки един продукт изработен от Печат.БГ е носител на качество. Ние вярваме, че най-важното за всеки бизнес е неговите клиенти да бъдат доволни, затова полагаме големи усилия да внедраваме нови услуги и продукти.
Всяко клише за печат е с гаранция от 5 години.
В случай, че имате забележка за допусната от нас грешка, можете да върнете или замените всеки един продукт.
Качеството има значение и то е при нас.

От Екипа на Печат.БГ