Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)

 

Продуктови детайли

Новият Printer се предлага стандартно с черна и с бяла рамка. Действителният цвят обаче се появява едва след поставяме на картончето с имидж картичката. Всеки печат е с вече поставена имидж картичка и допълнителна такава в опаковката. Имидж картичките са отпечатани двустранно, което позволява 4 различни цвята като стандартна комбинация за всеки печат.

Персонализация

Основното предимство е възможността за създаване на собствен дизайн на големия XXL имидж прозорец. Той може лесно да се персонализира, благодарение на отпечатаните картички ImageCardsTM. Те могат лесно да бъдат отпечатани на стандартна хартия от Вашия принтер. Това прави всеки печат Printer уникален, също като притежателя си. Създай своята имидж картичка със снимки, QR кодове, фирмени знаци и лого, логотипи. Най-продаваният продукт на COLOP винаги предлага точното и правилно решение за (почти) всички нужди и желания. Патентованият XXL имидж прозорец позволява първокласна персонализация и за най-взискателните!


Нови инструменти за персонализация - бързи, лесни и гъвкави.

COLOP създаде два интересни инструмента, които правят лесно създаването на уникален и професионален дизайн на имидж картички, както от лицевата, така  и  от задната страна.

ICD7

За партньори е разработено новото софуерно решение, наречено “ICD7”. То позволява напр. на производителите на печати лесно, бързо и гъвкаво да направят дизайна на картичката за своите клиенти.ImageCardTM Designer
За потребители, COLOP създаде лесен софтуер “ImageCardTM Designer”, с най-важните он-лайн функции безплатно. ТОзи инструмент позволява лесно създаване на имидж картички в домашни условия. Просто избери фон или изгетли снимки, изрежи ги по точния размер, завърти, ако е необходимо, запази, разпечатай и изрежи. И готово - пресонализиран печат, грабващ вниманието на всички.
imagecard.colop.com

www.pechat.bg