Paperworld 2013

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)

Динамичният характер на световната икономика може да се усети в хартията, офис консумативите и канцеларския сектор - възникват нови потребности и се търсят нови идеи.
Преструктуриране и разширяване на асортиментите се нареждат сред най-важните стъпки за успешно бъдеще на всеки един бизнес. И това е точно това, което ще намерите в Paperworld, водещият международен панаир за хартия, офис консумативи и канцеларски сектор.

Екипът на Печат.БГ посети водещият международен панаир Paperworld състоял се във град Франкфурт - Германия от 25 до 28 януари 2013г. Там ние затвърдихме нашите контакти с всички наши дългогодишни партньори, както и се усведомихме в новости, които ще бъдат въведни в близкото бъдеще. 

Кратка информация за самия форум:

Търговският панаир за хартия, канцеларски материали и офис консумативи, прави ясни прогнози за бъдещи цветове, дизайн и материали. Paperworld посетителите могат да видят тенденциите за предстоящия сезон, 2013/14, по време на панаира от 26 до 29 януари 2013 г.. Филтриране на бъдещите тенденции е от съществено значение за по-добра ориентация, оптимална компилация асортимент и целенасочени контакти на клиентите, тъй като само тези, които са една стъпка пред желанията на своите клиенти могат да бъдат сигурни на дългосрочен бизнес успех. Paperworld направи име за себе си като тенденция тер за хартиятя, кацеларски материали и офис консумативи сектор.