Връзка с нас: (+359 2) 980 6696, info@pechat.bg
Начало
Национален телефон за контакт
0700 11977

Защо да изберем Печат.БГ?

В случай, че търсите качество и усмихнати хора, с които да работите дългосрочно - това сме ние. Качеството на всеки продукт е персонално отношение и коректност, която ви уверяваме, че ще получите от нас.

Какво е качеството на визитните картички от Печат.БГ ?
Нашите визитки са отпечатани върху плътен картон. Качеството на печата е перфектно благодарение на дигиталната преса Xerox J75. Това гарантира точни цветове, равен отпечатък и дълбочина на цвета без изкривяване.

Какво повече ни дава Печат.БГ ?
Бладодарение на нашият онлайн конфигуратор можете да създавате или избирате от стотици предварително създадени шаблони. Не е нужно да бъдете професионалист за да направите свои уникални визитни картички, които да представят бизнеса ви по желан от вас начин. Благодарение на нашата напълно автоматизирана система те ще бъдат изработени 1:1  по проект генериран от вас. Печат.БГ има регистриран полезен модел за управление на печатни просукти с регистриран патент към ПВ на РБ.
Поръчката на визитки е забавна, защото хората могат да изберат това което им харесва най-много и пасва на техния вкус.

Колко размер са визитките?
Стандартните размери са 9х5см. Можем да изработим и всеки един друг размер.

Издработвате ли двустранни визитки ?
Да, нашите визитки са отпечатани в пълен цвят, като можете да конфигурирате и двете страни.

Каква е цената на визитните картички?
Моля вижте описанието в продукта. Всяка цена е карайна с вкл. ДДС без допълнителни такси.

Можете ли да изработите визитки със заоблени ъгли?
Да, можем. В случай, че желаете тази опция е възможна за всеки един вид визитки. 

Мога ли да получа QR Code на моите визитни картички?
Разбира се! Можете да го генерирате сами или да изпратите информация, която ще бъде добавена от нас.


Доставка и плащане
 
Доставяме до всяка една точка на България. Плащането може да бъде направено в брой при получаване (наложен платеж), по банков път или с карта на място в наш офис.
Максималното време за доставка е 24 часа(без неделя), но в 90% от случаите получавате пратката си до 12 часа. Това се случва благодарение на автоматизираната система за изработка, т.е. поръчки направени до 16,00 часа се получават на следващия ден при Вас.  Обичайното време за получаване е в интервала от 9,30 до.12,30. Всяка една поръчка за печат или визитни картички в рамките на град София може да бъде изработена и доставена (експресна поръчка) за 90мин. Предлагаме и опция за фиксиран час на доставка.
Цената за доставка за град София е 4,80лв. с вкл. ДДС, а за всички останали места на територията на България - 6,80лв. с вкл. ДДС
Всички посочени цени в интернет магазин Печат.БГ са с вкл. ДДС и пълна окомплектовка за нужното фунциониране, т.е. ако поръчате печат към него ще има изработено лазерно гравирано клише.
Пощенските разходи са безплатни за поръчки над 100 лева.

Време за изработка

Всички нормални поръчки с доставка се получават на следващ ден, ако поръчката е направена до 16.00 часа. Възможно е да изработим всеки един продукт в рамките на 20мин. при заявена експресна поръчка.


Гаранция
 
Всеки един продукт изработен от Печат.БГ е носител на качество. Ние вярваме, че най-важното за всеки бизнес е неговите клиенти да бъдат доволни, затова полагаме големи усилия да внедраваме нови услуги и продукти.
Всяко клише за печат е с гаранция от 5 години.
В случай, че имате забележка за допусната от нас грешка, можете да върнете или замените всеки един продукт.
Качеството има значение и то е при нас.

От Екипа на Печат.БГ